El Broquil

PrintEl Bròquil és un projecte d’agricultura ecològica, que ofereix verdura i fruita de temporada i proximitat arreu del Maresme, Barcelona i el Vallès.

Principalment oferim cistelles, tot i que també servim a cooperatives, restaurants, botigues i grups de consum.

Estem establerts a Mataró, dins la zona agrària periurbana de Les Cinc Sènies.
Som un projecte cooperatiu de joves agricultors, que ens dediquem exclusivament a la producció de verdura ecològica i de temporada. En unes terres on l’any 2010 hi vàrem reprendre l’activitat agrícola.

Activitat que desenvolupem en unes feixes on fa més de 10 anys que no s’hi desenvolupava cap mena activitat que fés ús de productes químics. Volem continuar la tasca que van desenvolupar dues generacions anteriors, que també es varen dedicar a l’agricultura.

Ho fem amb la voluntat de respectar l’entorn i millorar-lo en la mesura del possible. Recuperant varietats tradicionals i cultivant-les amb esforç i dedicació: sense productes químics, fent rotacions de cultius, associant certes espècies amb d’altres, afavorint la fauna útil… en definitiva, practicant una agricultura ecològica el màxim de sostenible.

Bona part de les llavors i del planter és de producció pròpia, amb aquesta tasca mirem de preservar la varietat genètica de les nostres espècies autòctones. La resta del planter l’obtenim de productors ecològics.

Els nostres productes els venem directament al consumidor, sense intermediaris i fent possible que el consumidor rebi productes directament del camp. Creant així una relació de confiança i de proximitat amb aquest. Productes de qualitat i a un preu assequible, conseqüència d’aquesta relació directa entre el productor i el consumidor.

Treballem per un projecte propi en constant evolució, creixement, i amb la voluntat de reeducar-nos i tirar endavant un projecte cooperatiu adherit a la Cooperativa Integral Catalana.

Info de Contacte:

Telf: 633 844 536

Correu: info@elbroquil.cat

web: www.elbroquil.cat

Recent Posts