El Molí d’En Vendrell

34615627009-1351090618El Molí d’en Vendrell és una finca d’agricultura ecològica destinada al cultiu sense química ni fertilitzants. Utilitzem llavors i planters ecològics, sent respectuosos amb el medi ambient. Emplaçada al costat del riu Tenes, en una zona de protecció agrícola, pertany al municipi de Santa Eulàlia de Ronçana, a la comarca del Vallès Oriental.

Tenim fruiters de varietats tradicionals,  vinya, i hort, configuren un paisatge de gran diversitat agrícola, i es un marc idoni per descobrir el món rural.
El nostre objectiu principal és despertar canvis d’actitud en l’alimentació i intentar conscienciar sobre el consum responsable i sostenible.

El terreny d’El Molí d’en Vendrell es va certificar com a terres ecológiques a l’any 2001, adequant-se la finca i les instal·lacions. Desde el 2011 es va començar a diversificar els coltius, obtenint una gran varietat de fruites i verdures.

321IMAG0096En el nostre cas, creiem que és tan important la pràctica dels valors de l’agricultura ecològica en la mateixa producció d’aliments, com la difusió d’aquests valors dins la societat.

 

On ens podeu trovar:

Mercats

Divendres estem a l’Ametlla del Vallès de 8:00 a 14:00 al passeig de l’Ajuntament.

Dissabtes estem a Sta. Eulàlia de Ronçana de 8:00 a 14:00 al barri del Rieral.

Per fer el vostre encàrrec, envieu un email a elmolidenvendrell@gmail.com i demaneu informació.DSC_0241

Per recollir la vostra comanda, estarem disponibles els Divendres a la tarda al Molí.

Finca certificada pel Consell  Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)CT 002652 P

Recent Posts