L’Hort den Pau

  lhortdenpau_logo_web_900Qui som i què fem

L’Hort d’en Pau és el somni fet realitat d’un nen que amb només 3 anys ja volia ser pagès. Aquesta falera va quedar en estat latent i, després d’haver estudiat Ciències Ambientals, va tornar a despertar amb més força: l’any 2006 en Pau va posar en marxa l’empresa familiar dedicada a la producció ecològica d’hortalisses de temporada que va ser pionera al Baix Maresme. Des d’aleshores no ha parat de formar-se en aquest àmbit. Ja fa uns anys que el seu germà Dídac l’acompanya en aquesta aventura. La feina és difícil, però de moment segueixen ben avinguts!

A l’Hort cultivem les nostres verdures de forma respectuosa amb l’entorn. Creiem en el respecte pel medi ambient, en la producció d’aliments saludables i en la dignificació de la feina de pagès. És per això que ja des d’un principi vam seguir els criteris de l’agricultura ecològica i que estem inscrits al Consell Català de l’AgricultuIMG-20150408-WA0005-670x377ra Ecològica (CCPAE) i adherits a la Xarxa Productes de la Terra Maresme impulsat pel Consell Comarcal del Maresme i al moviment Slow Food de la nostra comarca.

Fomentem el diàleg: volem potenciar els canals curts de comercialització per garantir la relació directa entre el productor i el consumidor i mantenir intactes les qualitats nutricionals i organolèptiques dels aliments. L’absència d’intermediaris ens permet copsar de primera mà les vostres inquietuds i suggeriments.

Què us oferim

Volem oferir-nos les verdures més fresques, les més gustoses, les més properes. És per això que només servim als municipis propers a l’Hort, tot i que si sou d’altres pobles us convidem també a visitar-nos, ja sigui a la finca de Rials o al Mercat de Pagès de Sant Cugat el segon i darrer dissabte de cada mes. Sabedors que aprecieu la varietat, incloem també a la nostra oferta fruita certificada provinent de Lleida, així com diversos elaborats fets a partir dels nostres productes.

A l’Hort d’en Pau hem apostat des del principi pelhortdenpau_panera_3_logor la recuperació de varietats tradicionals, entre les quals us recomanem l’albergínia blanca o els enciams carxofet, llengua de bou i morella, la mongeta del ganxet i els tomàquets pometa i montserrat. Les nostres verdures són saboroses: tenen el gust de les hortalisses de tota la vida, la frescor del que és acabat de collir i l’empremta d’una manera de fer artesanal, conscient i respectuosa.

Recent Posts